Zdroj: http://fotbal.kdyne.cz/index.php?a=muzia-2016/2017/slepena-sestava-podlehla-zichovicim  •  Vydáno: 30.4.2017 11:30  •  Autor: Gripen

Slepená sestava podlehla Žichovicím

29.4. 2017 TJ Žichovice - SK Kdyně 1920 2:1 (0:1)

TJ Žichovice - SK Kdyně 1920               2:1 (0:1)

Do Žichovic jsme odjeli v dost slepené sestavě, kterou museli doplnit hráči „B“ týmu. I přesto, jsme neodehráli úplně špatné utkání. Především první poločas byl z naší strany odehrán velice dobře. Žichovice nás přehrávali především ve vzduchu, kde si díky výškové převaze a silové dominanci několika hráčů vytvořili několik šancí. Kdyně těžila naopak z rychlosti a kombinace. Bohužel několik šancí jsme opět zazdili. Až na konci poločasu se dokázal prosadit Michal Čára a dal tak soupeři „šatňáka“. Vyrovnaný první poločas jsme tedy zvládli lépe.   

Druhá půle začala obdobně jako průběh té první. Šance na změnu skóre měli hráči Žichovic i Kdyně. V šedesáté šesté minutě se ale prosadili domácí a srovnali průběh zápasu. Po této situaci jsme stejně jako už po několikáté úplně přestali hrát. Trošku to nechápu. Hrajeme docela slušný zápas a ve chvíli kdy dostaneme branku se vše rozsype. Dobrou kombinaci vystřídá nakopávání a vlastně se nenajde nikdo, kdo by náš výkon opět nakopnul. V tomto zápase jsme nebyli rozhodně horší tým, ale Žichovice prostě měli na konci větší hlad po vítězství, který korunovali osm minut před koncem. Díky naší laxnosti a nedůrazu jsme inkasovali na konečných dva jedna. V samotném závěru jsme sice mohli vyrovnat, ale bohužel jsme opět netrefili prázdnou branku, takže i proto jsme nezvládli slušně rozehraný zápas.

Naši největší soupeři v boji o udržení nám opět trochu poodskočili, takže se naše pozice poněkud zkomplikovala. Stále máme vše ve svých rukou a bude záležet na práci celého týmu a také přístupu jednotlivců jestli to zvládneme.  

 

Sestava:

Vladimír Horáček,
Tomáš Dufek, Jiří Šmejkal, Karel Forst, Martin Miklič (73 Vladimír Trumpeš)
Luboš Drmola (81 Michal Kratochvíl), Michal Džugan, Martin Trumpeš, Lukáš Výškrabka
Michal Čára, Tomáš Pergl