Kategorie: Ročník 2016/2017

Slepená sestava podlehla Žichovicím

29.4. 2017 TJ Žichovice - SK Kdyně 1920 2:1 (0:1)

TJ Žichovice - SK Kdyně 1920               2:1 (0:1)

Do Žichovic jsme odjeli v dost slepené sestavě, kterou museli doplnit hráči „B“ týmu. I přesto, jsme neodehráli úplně špatné utkání. Především první poločas byl z naší strany odehrán velice dobře. Žichovice nás přehrávali především ve vzduchu, kde si díky výškové převaze a silové dominanci několika hráčů vytvořili několik šancí. Kdyně těžila naopak z rychlosti a kombinace. Bohužel několik šancí jsme opět zazdili. Až na konci poločasu se dokázal prosadit Michal Čára a dal tak soupeři „šatňáka“. Vyrovnaný první poločas jsme tedy zvládli lépe.   

Druhá půle začala obdobně jako průběh té první. Šance na změnu skóre měli hráči Žichovic i Kdyně. V šedesáté šesté minutě se ale prosadili domácí a srovnali průběh zápasu. Po této situaci jsme stejně jako už po několikáté úplně přestali hrát. Trošku to nechápu. Hrajeme docela slušný zápas a ve chvíli kdy dostaneme branku se vše rozsype. Dobrou kombinaci vystřídá nakopávání a vlastně se nenajde nikdo, kdo by náš výkon opět nakopnul. V tomto zápase jsme nebyli rozhodně horší tým, ale Žichovice prostě měli na konci větší hlad po vítězství, který korunovali osm minut před koncem. Díky naší laxnosti a nedůrazu jsme inkasovali na konečných dva jedna. V samotném závěru jsme sice mohli vyrovnat, ale bohužel jsme opět netrefili prázdnou branku, takže i proto jsme nezvládli slušně rozehraný zápas.

Naši největší soupeři v boji o udržení nám opět trochu poodskočili, takže se naše pozice poněkud zkomplikovala. Stále máme vše ve svých rukou a bude záležet na práci celého týmu a také přístupu jednotlivců jestli to zvládneme.  

 

Sestava:

Vladimír Horáček,
Tomáš Dufek, Jiří Šmejkal, Karel Forst, Martin Miklič (73 Vladimír Trumpeš)
Luboš Drmola (81 Michal Kratochvíl), Michal Džugan, Martin Trumpeš, Lukáš Výškrabka
Michal Čára, Tomáš Pergl

print Formát pro tisk

Komentáře rss

Přidat komentář >

Nebyly přidány žádné komentáře.