Zdroj: http://fotbal.kdyne.cz/index.php?a=rocnik-20132014/snadne-vitezstvi-starsich-zaku  •  Vydáno: 30.9.2013 11:00  •  Autor: Gripen

Snadné vítězství starších žáků

29.9.2013 Kdyně - Koloveč 7:1 (2:1)

SK Kdyně 1920 - TJ Slavoj Koloveč ..............7:1 (2:1)

Tentokrát přijela Koloveč bez dorostenců a na hřišti to bylo okamžitě patrné. V podstatě se hrálo na jednu polovinu hřiště a soupeř se dostával k naší brance pouze po ojedinělých útocích. Na můj vkus až moc jednoduché vítězství, i když to podle poločasového výsledku není tak přesvědčivé. První poločas jsme hráli až moc profesorsky, bez většího pohybu a většina hráčů se vlastně ani nezpotila. Skutečně tempo zápasu bylo mnohem vlažnější než při tréninku, z čehož pramenila chyba v kombinaci, rychlý protiútok Kolovče a následně inkasovaná branka.

O přestávce dostali naši hráči několik pokynů od trenérů, jak změnit styl hry a snažit se pobavit diváky, kteří se museli do poločasu občas nudit. Kdyňští žáci to pochopili velice dobře a od začátku druhého poločasu zvýšili obrátky. Soupeř si občas musel připadat jak na kolotoči, když po několika pěkných akcích začali padat branky. Po patnácti minutách bylo vlastně rozhodnuto o dělbě bodů a tak dostali více šancí kluci hrající za mladší žáky. I když jsme vystřídali největší opory, byl obraz hry stále stejný. Jasná převaha našeho týmu vyústila ve vstřelení další branky a kluci hráli naprosto v pohodě. Na konci zápasu se ještě vyznamenal náš brankář, který se po čas zápasu spíše nudil, když neohroženě skočil po míči pod nohy soupeřovo útočníka a zabránil tak jistému gólu.

V příštím zápase jedeme na hřiště domažlického béčka a po zkušenosti z předešlého zápasu si myslím, že obraz hry bude stejný jako v tomto utkání. Překvapit by nás mohlo snad jen hřiště, pokud se bude hrát na umělce.

BRANKY:
1.POLOČAS
1:0 Vojta Benda elegantním lobem po přihrávce od Trumpína
1:1 SOUPEŘ VYROVNÁVÁ PO NAŠÍ CHYBĚ A RYCHLÉM PROTIÚTOKU
2:1 Robin Hranáč kterému přihrával Petr Jeřábek po skvělém důrazu a získání míče

2.POLOČAS
3:1 Vojta Petrželka, který dostal přesnou přihrávku od Trumpína.Všemu předcházela pěkná kombinace mezi Jožinem, Dominikem Černým a Trumpínem.
4:1 Trumpíno po narážečce s Vojtou Petrželkou
5:1 Vojta Benda po přiťuknutí od Vojty Petrželky a centru Dominika Černýho
6:1 Vojta Benda zkompletoval svůj hatrick přízemní střelou k tyči
7:1 Patrik Gondek po přihrávce od Esa


FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU

Sestava:
Paroubek Tomáš, Benda Vojtěch, Trumpeš Martin, Hranáč Robin, Kolerus Josef, Kravec Adam, Nový Martin, Chytil Jozef, Petrželka Vojtěch, Černý Dominik, Jeřábek Petr, Jeřábek Tomáš, Černý Václav, Kufner Karel, Gondek Patrik