Zdroj: http://fotbal.kdyne.cz/index.php?a=rocnik-20132014-2/mladsi-zaci-uhrali-bod-s-lidrem-souteze  •  Vydáno: 28.9.2013 20:58  •  Autor: Gripen

Mladší žáci uhráli bod s lídrem soutěže

28.9.2013 Kdyně - Mrákov A 1:1 (1:1) PK 1:3

SK Kdyně 1920 - TJ Sokol Mrákov 1:1 (1:1)


Troufám si tvrdit, že velice cenný a zasloužený bod uhráli mladší žáci s dosavadním lídrem soutěže. První poločas byl z naší strany velice ustrašený a na hráčích byl vidět až přílišný respekt ze soupeře. Propadali jsme v osobních soubojích a mnoho našich hráčů kupilo nepochopitelné chyby, které soupeř naštěstí nedokázal zužitkovat. Nutno přiznat, že v prvním poločase byli mrákovští žáci fotbalovější a naši mladíci se nemohli dostat do toho správného tempa. Bohužel při jednom z rychlých útoků soupeře a drobném závaru před naší brankou došlo k odpískání poněkud sporného faulu našeho hráče a následný pokutový kop soupeř s přehledem proměnil. Kdyňští kluci se nevzdali a po pěkné kombinaci vycházející z naší obrany, přihrávce Patrika Gondeka a pohotové střele Adama Kravce se nám podařilo ještě do poločasu srovnat výsledek.


Do druhé půle jsme vstoupili s přesvědčením, že se tento zápas dá dotáhnout do vítězného konce a po drobných úpravách v rozestavení hráčů jsme se do Mrákova zakousli. Druhý poločas byl skutečně z naší strany o jiném fotbale. Dokázali jsme se soupeři vyrovnat v osobních soubojích, lépe jsme kombinovali a začali si vytvářet mnoho dobrých příležitostí. Za druhý poločas musím všechny hráče do jednoho pochválit za nasazení, bojovnost a snahu vyhrát toto utkání. Pokud se na tento zápas budeme dívat objektivně, tak remíza je vlastně zasloužená, protože první poločas byl lepší Mrákov a ten druhý zase Kdyně, i přesto, že branky padli pouze v prvním dějství.


O tom, že další bod z tohoto duelu získá Mrákov rozhodli pokutové kopy. Za kdyňský tým se k jejich provedení postavili oba bratři Jeřábkové, Patrik Gondek a Adam Kravec. K naší smůle skóroval pouze Patrik, který svoji střelu umístil k pravé tyči a podtrhnul svůj velice dobrý výkon. No na penaltách musíme zapracovat.... Nicméně všichni víme, kde máme rezervy, ale pokud budou všichni pilně trénovat bude výkonnost spolu s výsledky stoupat.

FOTO ZE ZÁPASU

Sestava:
Petrželka Vojtěch, Gondek Patrik, Málek Vladimír, Černý Václav, Radlinger Václav, Kufner Karel, Kravec Adam, Šup Jan, Jeřábek Petr, Jeřábek Tomáš, Lörincz Dominik, Kullač Štěpán