Zdroj: http://fotbal.kdyne.cz/index.php?a=rocnik-20112012/mladsi-zaci-jsou-po-poslednim-zapase-preborniky-okresu  •  Vydáno: 19.6.2012 9:38  •  Autor: Gripen

Mladší žáci jsou po posledním zápase přeborníky okresu

17.6.2012 Kdyně-Domažlice C 9:0

SK Kdyně 1920 - Domažlice"C" 9:0 (2:0)


Přeborníci okresu, mladší žáci SK Kdyně, potvrdili v posledním zápase sezony prvenství v tabulce přeboru a zaslouženě roznesli předposlední tým Jiskru Domažlice"C".
Již od samého začátku jsme měli hru pod kontrolou a soupeři jsme dali jasně najevo, kdo je na hřišti pánem. I přes velice tvrdou hru soupeře, kořeněnou tvrdými zákroky, ve většině případů za hranicí pravidel, jsme se postupně dokázali vypořádat kombinační hrou a včasnými přihrávkami. O tvrdosti soupeře svědčí i rekordní počet pokutových kopů, které jsme proměnili na 100%. Při ojedinělé akci soupeře po nepřesné rozehrávce naší obrany, musel i náš stoper zatáhnout za záchrannou brzdu a pokutový kop, který proti nám rozhodčí odpískal, bez problémů zneškodnil náš stále se lepšící brankář.
Černou kaňkou posledního zápasu je zranění Tomáše Barhoně, který po jednom z mnoha nebezpečných zákroků, musel s nataženými vazy v koleně odcestovat do nemocnice. Svým nejlepším výkonem v této sezoně si řekl o místo v základní sestavě ml. Žáků v příští sezoně. Blahopřejeme a přejeme brzké uzdravení. Děkujeme našim lékařkám, zdravotním sestrám a panu primáři, za okamžité poskytnutí první pomoci....
V druhém poločase jsme unaveného soupeře, nepustili ani na svoji polovinu a zbytek zápasu, jsme si vyloženě užili.

Branky:
Štefek David 3x
Hranáč Robin 2x (1x PK)
Barhoň Tomáš 1x
Petrželka Vojtěch 1x(PK)
Nový Martin 1x(PK)
Čácha Jan 1x(PK)

Děkuji všem rodičům a fandům za velkou podporu po celou sezonu a všem hráčům přeji do nové sezony hodně úspěchů a hodně zdraví.
Jménem trenérů mladších žáků přeji do příští fotbalové sezony hodně zdraví a úspěchů našemu stále se lepšícímu mužstvu dorostu a jeho obětavým trenérům pevné nervy.
Poslední poděkování patří vedení SK Kdyně, za finanční dar, který jsme obdrželi těsně před posledním zápasem.
Hranac


FOTO ZE ZÁPASU