Kategorie: Ročník 2015/2016

Žáci bez větších potíží porazili Nýřany

7. 5.2016 SK Kdyně 1920 – TJ Dioss Nýřany 6 : 2 (3:2)

SK Kdyně 1920 – TJ Dioss Nýřany  6 : 2 (3:2)

 

Z důvodu zaneprázdněnosti všech trenérů žáků se v tomto zápase dočasně na lavičku postavili trenéři A týmu Kdyně. Drobné zpestření jak pro kluky, tak oba trenéry dopadlo dobře a kdyňští žáci si po zásluze připisují tři body.

Od začátku jsme hráli aktivně přičemž podstatná byla změna skóre v náš prospěch hned ve čtvrté minutě. Kluci se uklidnili a hráli s chutí. Po osmnácti minutách už vedli žáci tři-nula a zdálo se, že se zápas dohraje v poklidu. V kombinaci byla Kdyně jasně lepší, takže soupeř nás ohrožoval pouze z protiútoků a také díky svému důrazu. Bohužel nás klidné vedení trochu ukolébalo a díky několika chybám jsme dovolili Nýřanům snížit do poločasu na rozdíl jediné branky. Fotbal je o chybách a kluci se hrát neustále učí, takže jsme si to o přestávce vyříkali s jasným záměrem chtít hrát fotbal a nebát se kombinovat. Myslím, že to kluci pochopili a i přesto, že ne všechno se podařilo a ve velkém množství kombinací byly i nepřesnosti, si tento zápas užívali. Je dobré, že po dvou nepovedených akcích to naši hráči nezabalili a zkusili to po třetí, protože v tu chvíli to vyšlo a na konci pohledné kombinace bylo vstřelení branky.

U mládeže stejně jako u dospělých platí jednoznačně, že fotbal nás musí především bavit a i přes spostu povinností musí být zábavou. Přejeme žákům hodně úspěchů a věříme, že kluci poslední tři zápasy zvládnou.

 

Foto ze zápasu

 

Branky:
2x Karel Kufner
1x Jaroslav Květon, Patrik Gondek, Tomáš Barhoň, Jan Šup

Sestava :
Lukáš Ticháček, Jaroslav Květon, Jaroslava Mlezivová, Patrik Szmolen, Tomáš Barhoň, Štěpán Kullač, Patrik Gondek, Jan Šup, Dominik Lörincz, Karel Kufner, Vojtěch Petrželka, Adam Kravec, Serhiy Popovych, Petr Zajíc, Václav Černý.

print Formát pro tisk

Komentáře rss

Přidat komentář >

Nebyly přidány žádné komentáře.