Zdroj: http://fotbal.kdyne.cz/index.php?a=rocnik-2015/2016/starsi-zaci-vydreli-vyhru-v-kasejovicich  •  Vydáno: 21.9.2015 21:02  •  Autor: Gripen

Starší žáci vydřeli výhru v Kasejovicích

20.9.2015 TJ Sokol Kasejovice - SK Kdyně 1920 2:3 (1:2)

TJ Sokol Kasejovice - SK Kdyně 1920         2:3 (1:2)

Starší žáci tentokrát vyrazili k soupeři, který doposud nezískal ani bod a proto se předpokládalo, že si naši mladíci budou chtít po předešlém neúspěchu spravit chuť. První poločas tomu nasvědčoval. Kluci se snažili kombinovat a celkové pojetí hry bylo na dobré úrovni. Podařilo se nám vstřelit dvě branky a i přesto že se soupeř také jednou trefil, nic nenasvědčovalo tomu, že by se mělo utkání nějak komplikovat. Druhá půle začala obdobně jako ta první s naší aktivitou na kopačkách. Bohužel postupně jsme ztráceli kontrolu nad balonem, hodně jsme kazili přihrávky a celkově se naše hra hodně zhoršila. Iniciativu přebral soupeř a díky ní se dostal do mnoha šancí. Dvakrát nás zachránila tyč a dvakrát nás podržel brankář, který zneškodnil dva samostatné nájezdy. Když už jsme se nadechovali k převzetí hry, vstřelili jsme branku a díky tomu vedli rozdílem dvou, trvalo to pouhé dvě minuty. Soupeř opět trestal naší chybu a drama přetrvávalo. Zápas jsme sice dokázali vyhrát a připsat si tak tři body, ale ne naší hře je potřeba hodně věcí zlepšit. Především by se měla zlepšit vyrovnanost hry v poločasech, která nám dělá v posledních kolech potíže.

 

Hodnocení poskytl trenér Karol Červenka

 

STŘELCI:
2 x Serhiy Popovych
1x Roman Oláh

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU                                                                             

Sestava:
Lörincz Dominik, Černý Václav, Kufner Karel, Barhoň Tomáš, Šup Jan, Kravec Adam, Kullač Štěpán, Květon Jaroslav, Oláh Roman, Serhiy Popovych, Szmolen Patrik, Zajíc Pavel, Zajíc Petr, Janda David.