Zdroj: http://fotbal.kdyne.cz/index.php?a=rocnik-20132014/starsi-zaci-zahajili-jaro-jasnou-vyhrou  •  Vydáno: 27.4.2014 20:24  •  Autor: Gripen

Starší žáci zahájili jaro jasnou výhrou

27.4.2014 Jiskra Domažlice - SK Kdyně 1920 0:10 (0:0)

Jiskra Domažlice B - SK Kdyně 1920............0 : 10 (0:0)


Jelikož byl první zápas starších žáků odložen, zahájili naši mladíci jarní část soutěže proti rezervě Domažlické Jiskry. V prvním poločase bylo bohužel znatelné, že kluci ještě nejsou v tom správném zápasovém rytmu a i přesto, že toto utkání zahájilo mužstvo složené především z mladších žáků, bylo tempo poněkud vlažnější. Soupeři jsme dovolili více kombinovat a naše vytvořené šance jsme nedokázali proměnit. Hráči se sice snažili a byli herně lepším týmem, ovšem scházel větší klid v koncovce. Ke konci poločasu nastoupili hráči, kteří přijeli na zápas o něco později , jelikož hráli v rámci střídavého startu za Nýrsko. Je pravdou, že hra se zlepšila především v přechodové fázi do útoku, nicméně ke vstřelení branky to prozatím nevedlo.


Do druhé půle jsme nastoupili ve značné ofenzivní síle s jasným cílem rozhodnout zápas v co možná nejkratší době. To se také povedlo a především kombinace Robina s Trumpínem vedla ke vstřelení prvních tří branek. Soupeř už od této chvíle v podstatě rezignoval a naši mladí fotbalisté začali své brankové konto postupně navyšovat. Druhý poločas už byl jasně v naší režii a soupeř se k naší bráně dostával vlastně ojediněle, bez vážnějšího ohrožení. Doufejme, že budeme i nadále vévodit soutěži starších žáků a podaří se nám i v dalších zápasech udržet čisté konto. Na závěr musím ještě vzpomenout na premiéru p.Kullače jako asistenta rozhodčího za což mu za celý oddíl děkujeme a přejeme mu mnoho dalších rozhodcovských úspěchů.

BRANKY:
6 x Robin Hranáč
1x Tomáš Barhoň, Martin Trumpeš, Vojta Petrželka a Pepa Kolerus

ASISTENCE:
5x Martin Trumpeš
2x Martin Nový
1x Karel Jakuš, Vojta Petrželka a Tomáš Barhoň

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU

Sestava:
Homolka Zdeněk, Kolerus Josef, Petrželka Vojtěch, Jakuš Karel, Simeonov David, Kufner Karel, Kullač Štěpán, Barhoň Tomáš, Nečina Adam, Černý Václav, Szmolen Patrik, Nový Martin, Trumpeš Martin, Hranáč Robin.