Zdroj: http://fotbal.kdyne.cz/index.php?a=rocnik-20132014/starsi-zaci-opet-vyhrali  •  Vydáno: 14.10.2013 19:40  •  Autor: Gripen

Starší žáci opět vyhráli

13.10.2013 Kdyně - Holýšov 6:0 (2:0)

SK Kdyně 1920 - FK Stafin Holýšov 6:0 (2:0)



V pohodě hrající starší žáci opět nezaváhali a na domácím hřišti bez větších potíží rozstříleli Holýšov. I bez několika opor měli od začátku utkání kdyňští žáci jasnou převahu a vlastně se čekalo na vstřelení první branky. Soupeř poměrně dlouho odolával i díky tomu, že se naši hráči ze začátku nedokázali trefit mezi tři tyče. Nicméně nakonec se podařilo do poločasu dvakrát skórovat a všichni hráči tak se dostali do fotbalové pohody. Soupeř nás ohrožoval pouze několika protiútoky, se kterými si kluci poradili. Do začátku druhé půle jsme vstoupily o poznání lépe a po několika pěkných akcích jsme vedení pojistili. Soupeř už poté rezignoval a fotbal se tak dohrával jednoznačně v naší režii. Je dobře, že se všichni hráči snažili co nejvíce zapojovat do kombinací, díky čemuž se bylo stále na co dívat.
Starší žáci doposud neztratili ani bod a snad tomu tak bude i v příštím zápase ve kterém hostíme Koloveč. Pokud budou kluci hrát tak jako doposud, troufám si tvrdit, že podzimní část vyhrají bez ztráty jediného bodu. No ještě nás ale čekají tři zápasy a z toho dva na hřištích soupeřů, tak se nechme překvapit jak to zvládnou.

BRANKY:


1.POLOČAS

1:0 Robin Hranáč střelou z hranice šestnáctky po nahrávce od Esíčka (této brance předcházela velice pěkná kombinační hra mezi šesti hráči)
2:0 Opět Robin díky svému důrazu v malém vápně

2.POLOČAS
3:0 Vojta Petrželka po narážečce od Robina
4:0 Robin po pěkné nahrávce hlavou.
5:0 Robin chytrým lobem přes brankáře, který byl až příliš daleko od své svatyně
6:0 Vojta Petrželka po samostatném nájezdu do kterého ho vyslal Dominik Černý kolmou přihrávkou

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU

Sestava:
Paroubek Tomáš, Hranáč Robin, Kolerus Josef, Kravec Adam, Nový Martin, Petrželka Vojtěch, Černý Dominik, Jeřábek Tomáš, Jeřábek Petr,Kufner Karel, Jakuš Karel, Gondek Patrik