Zdroj: http://fotbal.kdyne.cz/index.php?a=rocnik-20122013-3/vyhra-mladsich-zaku-v-domazlicich  •  Vydáno: 20.5.2013 17:34  •  Autor: Gripen

Výhra mladších žáků v Domažlicích

19.5.2013 Domažlice C - Kdyně 0:6 (0:0)

Domažlice C - Kdyně 0 : 6 (0:0)


Proti dívčímu celku domažlického céčka dostali šanci především hráči, kteří v těžších zápasech nedostávají tolik příležitosti a tak měli možnost ukázat co v nich je. Pro jistotu jsme o něco vyztužili obranu což byl vzhledem k vývoji poločasu dobrý tah. Na to že holky jsou velmi tvrdý a důrazný soupeř byli všichni hráči upozorněni ještě před zápasem. Trenéři apelovali na kvalitní kombinaci a především rychlou nahrávku, díky které by se dal tento dívčí tým účinně přehrát. Bohužel už poločasový výsledek naznačuje tomu, že hráči hrající první poločas tyto rady neplnily a jejich trápení především v zakončení bylo větší, než jsme očekávali.


V druhé polovině zápasu tedy přišlo nutné posílení hráčských postů. Po vlažném začátku „spíše tréninkové tempo" a důrazné domluvě trenérů se konečně začal hrát fotbal, který trénujeme a snažíme se praktikovat při samotných zápasech. Míč šel z nohy na nohu, zrychlil se přechod do útoku a zpřesnila se kombinace. Nakonec jsme soupeře vlastně nepustili do žádné šance a dokázali jsme vstřelit šest branek.
I přesto, že tento soupeř patří mezi ty slabší a získané body byly vlastně povinné, musím zdůraznit fakt, že mnoho hráčů si vyzkoušelo, jak na tom po herní stránce jsou. Je před námi ještě mnoho práce a záleží především na jednotlivcích, co se budou chtít naučit a kolik poctivosti vloží především do tréninkového procesu.

Branky:
3x Robin Hranáč
1x Pepa Kolerus, Vojta Petrželka a Martin Trumpeš
Asistence:
3x Martin Trumpeš
1x Dominik Černý, Robin Hranáč a Vojta Petrželka

FOTO ZE ZÁPASU

Sestava:
Kolerus Josef, Nový Martin, Kravec Adam, Gondek Patrik, Černý Václav, Nečina Adam, Radlinger Václav, Chytil Jozef, Černý Dominik, Jeřábek Tomáš, Jakuš Karel, Petrželka Vojtěch, Trumpeš Martin, Hranáč Robin.