Zdroj: http://fotbal.kdyne.cz/index.php?a=rocnik-20122013-2/velmi-dobry-vykon-starsich-zaku-na-meclov-nestacil  •  Vydáno: 13.5.2013 15:43  •  Autor: Gripen

Velmi dobrý výkon starších žáků na Meclov nestačil

12.5.2013 Kdyně - Meclov 3:4 (3:2)

Kdyně - Meclov..............3:4 (3:2)


Na úvod tohoto článku bych rád pochválil všechny hráče, kteří v tomto utkání nastoupili, protože si myslím, že celé mužstvo byť v oslabené sestavě odehrálo velice dobrý zápas na hranici svých hráčských schopností. Pravdou je, že Meclovští hráči připomínající spíše dorostence nás v mnoha ohledech přehrávali, ale naše vůle, odhodlání a také velmi dobrý výkon Tomáše Paroubka v brance slavili alespoň v polovině utkání úspěch. Bylo zřejmé, že přehrát našeho soupeře postupným útokem bude velmi složité a tak jsme se snažili spíše o rychlé výpady do otevřenější obrany. To se také dařilo, i když první branku jsme paradoxně vstřelili po velmi pěkné kombinaci z pravé strany mezi Adamem Kravcem, Pepou Kolerusem a Trumpínem, který přihrával do šance Dominikovi Černému. Tomu střela sice moc nesedla, ale následná velmi chytrá dorážky Vojty Bendy přelobovala celou obranu i s brankářem. Po této vedoucí brance nás soupeř sice trochu zmáčkl, ale v tu chvíli nás podržel Tomáš v brance, kterému dle mého názoru toto utkání opravdu sedlo. Kdyně začala hrát spíše na rychlý přechod k soupeřově brance což mělo úspěch, protože především Trumpíno svou drzostí a rychlostí na Meclov platil. Odměnou za to mu bylo vstřelení dvou branek, kdy jednou pláchnul po pravé straně, obhodil si obránce a zavěsil. Na druhou branku mu přihrával Karel Jakuš, který Trumpína poslal vstříc samostatnému náběhu proti soupeřovu brankáři.

Bohužel nadějný poločasový výsledek se nám nepodařilo udržet a ani navýšit. Soupeř nás začal přehrávat silou a díky tomu nás nutil k chybám, které trestal. Našim hráčům docházeli síly a díky tomu se do naší kombinace začali vkrádat větší nepřesnosti, protiútoky nebyly tak přímočaré a v osobních soubojích se nedařilo. I přesto jsme byli Meclovu i nadále více než vyrovnaným soupeřem. Dlouho se nám dařilo odolávat a když nezafungovala stoprocentně obrana, pomohl brankář. Naneštěstí pro nás rozhodovali v tomto zápase právě ty silové předpoklady, ve kterých měl soupeř navrch.


Závěrem musím opět celé mužstvo složené pouze ze dvou starších žáků pochválit a popřát jim mnoho úspěchů, které se při takovýchto výkonech určitě dostaví.

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU

Sestava:
Paroubek Tomáš, Homolka Zdeněk, Benda Vojtěch, Čácha Jan, Kolerus Josef, Nový Martin, Černý Dominik, Kravec Adam, Jakuš Karel, Trumpeš Martin, Jeřábek Petr, Jeřábek Tomáš