Kategorie: Ročník 2015/2016

Starší žáci se dostali na čelo tabulky KSŽ !

FK Bohemia Kaznějov - SK Kdyně 1920 0 : 2 (0 : 1)

Přímý boj o první místo tabulky zvládli starší žáci SK Kdyně dobře výsledkově,ale bohužel ne herně...

Uvolněná hra s dobrou kombinací a pohybem,na kterou jsme u Našich fotbalistů zvyklí,byla v tomto utkání vidět jen v několika málo momentech.

Žáci zřejmě nezvládli tento vypjatý boj o čelo tabulky psychicky.

Ale i taková utkání k fotbalu patří a je jen dobře,že jsme ho výsledkově zvládli,protože tato zkušenost s dobrým koncem,Nás posune zase o kousek dál.

Soupeř z Kaznějova se potýkal s podobnýmy problémy a hlavně díky špatné disciplinovanosti,tento boj podle zásluhy prohrál.

Hlavně po vstřelení druhé Naší branky,docházelo ze strany soupeře k nevybíravým urážkám a provokacím,na adresu Našich hráčů a to nejen na hřišti,ale urážlivé hlášky a vulgarismy byly slyšet i z divácké tribuny domácích,kde se doplňovali dospělí s dětmi....

 

Krátce řečeno : Hnus,jaký jsem za deset let,jako trenér mládeže ještě nezažil....

Pro mužstvo s takovou disciplinou a fanoušky,by se měla vytvořit třída 5 , v  areálu,oploceným ostnatým drátem a zákazem vstupu normálním lidem....

V nejmenším,tomuto utkání nepomohl ani rozhodčí,který nezvládl utkání snad v žádném směru.Trestal nesmysly a přestupky,které by normálně končily většinou žlutou kartou,přehlížel.

Za stavu 0 : 1,jsme přežili i vymyšlenou penaltu,která byla odpískána po nahraném pádu ve vápně,bez jediného doteku Našeho hráče.

Naštěstí ji Náš brankář,hrající ve skvělé formě zneškodnil...

Závěrem bych chtěl Našim hráčům poděkovat za vzornou disciplinovanost a hlavně za to,že se nenechali vyprovokovat k něčemu,co by Nás mohlo v dalším průběhu utkání poškodit.

Poděkování patří i rodičům,kteří na druhé polovině tribuny neúnavně fandili.

Že jsme nemohli pustit do hry vyjímečně ani jednoho hráče z lavičky,vyplynulo z tohoto utkání automaticky.

Proto všem hráčům z lavičky děkuji za trpělivost,která ve fotbale určitě přináší ovoce...

Při píli,s jakou většina hráčů přistupuje ke každému náročnému tréninku,pevně věřím,že čas,kdy budou nastupovat do sestavy stále častěji,se velmi rychle blíží.

 

Foto z utkání : po víkendu

 

 

print Formát pro tisk

Komentáře rss

Přidat komentář >

Nebyly přidány žádné komentáře.