Kategorie: Ročník 2016/2017

Muži oplatili Pačejovu podzimní porážku a přivezli tři body

17. 3. 2017 Sokol Pačejov – SK Kdyně 1920 0:1 (0:1)

Sokol Pačejov – SK Kdyně 1920   0:1 (0:1)

Zápas se hrál za velice nepříznivých povětrnostních podmínek na dosti podmáčeném trávníku. Musím uznat, že na pohled to nebyla příliš atraktivní podívaná. Hrál se hodně silový fotbal a dlouhodobější kombinace chyběly na obou stranách. Především nárazový vítr dělal hráčům velké problémy. Nicméně jsem rád, že jsme zápas zvládli a připsali si tak tři body.

Jediná branka zápasu padla po dvaceti minutách, kdy Milan Janeček zahrával rohový kop, který na zadní tyči do branky dotlačil po důrazném souboji Michal Čára. Jarní posila se tedy dokázala prosadit už po dvou zápasech což je velice pozitivní. Pačejov nás ohrožoval především ze standartních situací, které měl slušně secvičené. Ve dvou případech jsme měli i trochu štěstí. Po prodlouženém balonu soupeř pokaždé míč těsně minul.

Ve druhém poločase jsme chtěli hrát aktivně, ale především bez chyb v defenzívě. Pačejov měl sice možná optickou převahu, ale bez vážnějšího efektu. Kdyňáci si naopak několik možností k navýšení skóre vypracovali, i když stoprocentní šanci jsme také neměli. Jak se říká „účel světí prostředky“ a my potřebujeme každý bod, takže i takovéto zápasy se šťastným koncem pro nás jsou vítány.

Příští kolo hostíme Nepomuk, kterému máme také co vracet, tak doufám, že všichni přistoupí k zápasu stejně zodpovědně, jako doposud.

 

 

Sestava:

Vladimír Horáček,
Martin Miklič, Jiří Šmejkal, Martin Výškrabka, Lukáš Výškrabka,
 Luboš Drmola (46 Martin Trumpeš) Michael Džugan, Milan Janeček (72 Karel Forst), Michal Čára
Tomáš Pergl, Kolja Hamor (88 Tomáš Dufek)

Střídačka:

print Formát pro tisk

Komentáře rss

Přidat komentář >

Nebyly přidány žádné komentáře.