Kategorie: Ročník 2016/2017

Muži konečně protrhli střelecké trápení

23.4. 2017 SK Kdyně 1920 – Město Touškov 6:0 (3:0)

SK Kdyně 1920 – Město Touškov          6:0 (3:0)

Jako již tradičně jsme do úvodu zápasu vstoupili velice aktivně a vlastně z první větší šance se prosadil Michal Čára. Po dalších deseti minutách se ujala střela téhož hráče a mi konečně dali na jaře víc jak jednu branku v zápase. I nadále jsme hráli aktivně a díky tomu jsme se prosadili ještě pět minut před poločasem. Pavel Dědek pěknou průnikovou kolmicí vyslal do samostatného nájezdu Tomáše Pergla, který obešel i brankáře a zvýšil na poločasových tři nula. Velice důležitým aspektem bylo proměňování vypracovaných šancí. Doposud jsme se v této činnosti dost trápili a tak doufám, že od tohoto zápasu ze sebe shodíme nervozitu a začneme dávat góly. První poločas jsme měli pod kontrolou a i přes to, že si Touškov vytvořil pár příležitostí a nastřelil tyč, jsme udrželi čisté konto.

Do druhého poločasu jsme vstupovali s jasným cílem. Neudělat ze zápasu zbytečné drama a pokusit se ještě o přidání nějaké branky. Nutno přiznat, že jak aktivně jsme vstoupili do prvního poločasu, tak pasivní byl začátek toho druhého. Hráči se vůbec nemohli dostat do tempa a celkově byla naše hra poněkud kostrbatá. Navíc se v šedesáté minutě nechal dost hloupě vyloučit náš útočník. Touškov vycítil šanci a začal nás trochu přehrávat, naštěstí bez vážnějšího využití. Vše nakonec vyřešil ten nejmladší na hřišti Martin Trumpeš, když hostující snažení utnul v sedmdesáté třetí minutě brankou. Myslím, že právě toto rozhodlo. O další tři minuty se po druhé trefil Tomáš Pergl a svůj dobrý výkon podtrhnul v úplném závěru opět Trumpíno.
Pozitivní je, že se konečně začali trefovat právě ti hráči, kteří se do střeleckých příležitostí dostávají nejčastěji. Věřím, že na dobrý výkon navážeme i v příštím zápase, kdy odjíždíme na horkou půdu do Žichovic.

 

Branky: 2x Čára, Pergl, Trumpeš

Sestava:

Vladimír Horáček,
Tomáš Dufek, Jiří Šmejkal, Karel Forst, David Hula (85 Michal Kratochvíl)
Michal Čára, Michal Džugan, Martin Trumpeš, Tomáš Pergl (77 Martin Miklič)
Milan Janeček (16 Pavel Dědek), Kolja Hamor

 

print Formát pro tisk

Komentáře rss

Přidat komentář >

Nebyly přidány žádné komentáře.