Kategorie: Ročník 2015/2016

Proti Stříbru se mužům nedaří

18.10. 2015 SK Kdyně 1920 – TJ Baník Stříbro 1:3 (0:1)

SK Kdyně 1920 –  TJ Baník Stříbro         1:3 (0:1)

Ani ve třetím společném souboji s Baníkem Stříbro se mužům nepodařilo zvítězit. Pravdou ale je, že tentokrát si náš soupeř oproti předešlým duelům výhru zasloužil, protože v těch rozhodujících aspektech fotbalu byl prostě o něco lepší. Zásadní rozdíl mezi oběma mužstvy byl především v rychlosti a důrazu na míči. Nemohu říct, že bychom hráli špatný fotbal a že by se kdyňští hráči nesnažili, ale tentokrát na to prostě nebylo. Stříbro nám ukázalo, kde máme rezervy a na čem musíme zapracovat, pokud se chceme držet v první polovině tabulky.

Vstup do zápasu jsme opět prospali a už v sedmé minutě inkasovali. Po té jsme sice začali být aktivnější, ale k nějakému vyloženému ohrožení branky soupeře jsme se nedopracovali. Několik možností jsme si sice připravili, ale ty ke změně skóre nevedli. Stříbro bylo navíc aktivnější ve střelbě a myslím, že mělo i proti našemu mužstvu lepší pohyb bez balonu. Poločas jsme tedy prohráli rozdílem branky.

O přestávce došlo k razantnímu vyhodnocení situací z první půle, což našemu mužstvu evidentně pomohlo, protože do druhého poločasu jsme vstoupili o poznání lépe než do toho prvního. Hned po třech minutách se prosadil Michael Džugan a navíc jsme si vytvořili další velké šance. Začal se hrát fotbal nahoru dolu a o vzruch před brankami se starala obě mužstva. Bohužel v pětašedesáté minutě jsme prohráli dva osobní souboje za sebou a Stříbro se díky tomu dostalo do šance, kterou využilo. Kdyně sice zabrala ještě víc a v rámci střídání jsme posílili ofenzívu ve snaze o zkorigování výsledku, ale tentokrát vyšla naše snaha bez úspěchu. Naopak Stříbro se dokázalo prosadit ještě šest minut před koncem, což definitivně rozhodlo o tom, kdo v tomto utkání zvítězí. I přesto, že jsme prohráli na domácím hřišti, věřím, že ostudu jsme si rozhodně neudělali. Musíme uznat, že soupeř byl prostě lepší a my se musíme z našich chyb poučit.

 

Sestava:

Vladimír Horáček,
Jaromír Iha, Petr Forst (85 Milan Janeček), Petr Blažek, Lukáš Výškrabka (61 Patrik Černý)
Vojtěch Mifek (61 Tomáš Dufek), Michael Džugan (65 Jiří Šmejkal), Karel Forst (67 Kolja Hamor), Tomáš Pergl
Rudolf Mathauser, Karel Šmejkal

Střídačka: Kostja Knauer, Martin Miklič

 

 

print Formát pro tisk

Komentáře rss

Přidat komentář >

Nebyly přidány žádné komentáře.