Kategorie: Ročník 2015/2016

Muži získali podruhé za sebou bonusový bod po remíze v Kralovicích

8.11. 2015 TJ Sokol Kralovice - SK Kdyně 1920 1:1 (1:0) PK 4:5

TJ Sokol Kralovice  - SK Kdyně 1920         1:1 (1:0) PK 4:5

 

Stejně tak jako v předešlém utkání rozhodly o vítězi pokutové kopy, ve kterých se Kdyňákům už poměrně dlouhou dobu daří. Tentokrát to ale byl jednoznačně remízoví zápas, ve kterém dominovaly především obrany, které byly dobře organizované a útočníkům toho moc nedovolovaly. Díky tomu nebylo k vidění příliš vyložených příležitostí. I přes nedostatek šancí to z mého pohledu nebyl špatný zápas. Chvílemi měla tlak Kdyně, poté zase Křimice, nebo se hrálo, jak se říká „NAHORU, DOLU“. V konečném součtu si myslím, že jsme byli o něco fotbalovější než náš soupeř. Někomu se zápas mohl líbit, ale fanoušek, který chce vidět hodně dramatických akcí před brankami byl tentokrát ochuzen.

První se v zápase prosadil soupeř v třicáté páté minutě v situaci, která šla na vrub jinak dobře hrající obraně. Několik našich hráčů při bránění neustále ustupovalo před soupeřem, který se nakonec dostal celkem jednoduše do střelecké pozice, ze které se nemýlil. Chvíli na to jsme propadli podruhé, ale tentokrát netrefil soupeř z jasné pozice ani branku. To bylo, co se týče vyložených situací před naší brankou asi vše. Ne že by si Kralovice už nic nevytvořili, ale spíše to byly takové polo šance. Kdyňáci na tom byli vlastně podobně. Dvě tři vážnější ohrožení jinak spíše náznaky. Vyrovnat se nám podařilo až ve druhé půlce po rychle rozehrané standartce a dobrému uvolnění Michaela Džugana, který z levé strany střelou pod víko srovnal na konečných jedna, jedna. Je škoda, že jsme nedokázali využít početní převahu v poslední dvacetiminutovce po vyloučení domácího hráče. Hned po odchodu křimického hráče jsme se paradoxně dostali pod tlak, ale vše jsme naštěstí ustáli a iniciativu převzali na naše kopačky. Před branku jsme se sice hodně tlačili, ale obrana soupeře pracovala dobře, takže otočení výsledku nám nedovolila.
Nerad bych to zakřikl, ale v boji o rozdílový bod začínáme být i díky skvělému brankáři postrachem pro všechny kluby, protože jsme doposud stoprocentní a získali tak čtyři body na víc. Je jasné, že při vyrovnanosti soutěže může být tento bonus v konečném součtu důležitý.

 

FOTOGRAFIE A VIDEO ZE ZÁPASU

 

Sestava:

Vladimír Horáček,
Petr Blažek, Petr Forst (77 Martin Miklič), Jiří Šmejkal, Lukáš Výškrabka (46 Kolja Hamor)
Vojta Mifek, Michael Džugan (79 Milan Janeček), Martin Výškrabka, Tomáš Pergl
Rudolf Mathauser (85 Tomáš Dufek), Karel Šmejkal

Střídačka: Karel Forst, Kostja Knauer

print Formát pro tisk

Komentáře rss

Přidat komentář >

Nebyly přidány žádné komentáře.