Kategorie: Ročník 2015/2016

Muži vyloupili Černice a drží se ve středu tabulky

12.9.2015 TJ Sokol Plzeň-Černice - SK Kdyně 1920 1:2 (1:2)

  TJ Sokol Plzeň-Černice - SK Kdyně 1920  1:2 (1:2)

 

Troufám si tvrdit, že z Černic se body budou vozit velice těžko. Menší hřiště, které přispívá velice kontaktní hře se spoustou soubojů, ve kterých jsou domácí velice silní tomu napovídá. Kdyně to naštěstí zvládla a díky tomu se drží uprostřed tabulky což byl jednoznačný záměr klubu před touto sezonou. Černice jsou sice momentálně na posledním místě, ale myslím si, že se v dalších zápasech zvednou. Přece jenom hráli minulou sezonu Krajský přebor a tyto zkušenosti určitě zúročí.

První poločas jsme hráli dobře a velice disciplinovaně. Jako už tradičně jsou ve většině případů zápasy „A“ třidy vyrovnané což se potvrdilo i nyní. Úvod byl z naší strany parádní, protože se už ve třetí minutě prosadil Michal Džugan po parádním centru z pravé strany, který servíroval Jarda Iha. Po té se hrálo především uprostřed hřiště a obě mužstva se dostávala do vážnějších příležitostí jen zřídka. Bohužel postupem času se domácí začali více prosazovat přes střed hřiště, což vyvrcholilo vyrovnáním v třicáté první minutě. Naštěstí se kdyňští hráči nesložili a hned za dalších šest minut si vytvořili tlak, při kterém byl v pokutovém území faulován Rudolf Mathauser. Odpískanou penaltu s přehledem proměnil Martin Výškrabka. Tento výsledek vydržel až do poločasu.

Ve druhé půli na nás čekalo nemilé překvapení v podobě výkladu pravidel u rozhodčích. Bylo velice patrné, kdo je v tomto zápase domácí. Je pravdou, že se vyložený zářez nekonal, ale značná podpora ze strany rozhodčích se přehlédnout také nedala. Naši hráči se s tímto faktem vyrovnali velice dobře a disciplinovaně. Začali jsme hrát více ze zabezpečené obrany a soupeře jsme ohrožovali především z protiútoků. Velkou pochvalu zaslouží brankář Láďa Horáček, který nás svými zákroky několikrát podržel. Jsem rád, že jsme hráli jako tým což byl i základ našeho úspěchu v tomto zápase.

 

Sestava:

Vladimír Horáček,
Jaromír Iha, Jiří Šmejkal, Petr Forst, Petr Blažek (65 Martin Miklič)
Kostja Knauer (46 Patrik Černý) Martin Výškrabka, Michael Džugan, Lukáš Výškrabka (83 Karel Forst)
Rudolf Mathauser (73 Kolja Hamor), Karel Šmejkal (88 Milan Janeček),

print Formát pro tisk

Komentáře rss

Přidat komentář >

Nebyly přidány žádné komentáře.