Kategorie: Ročník 2015/2016

Muži vyhráli před domácími fanoušky až na penalty

16.8.2015 SK Kdyně 1920 - TJ Sokol Pačejov 0:0 (0:0) PK 5:4

SK Kdyně 1920 – TJ Sokol Pačejov          0:0 (0:0) PK 5:4

V neděli odpoledne nastoupili kdyňští muži ke svému premiérovému zápasu I. A třídy před domácími fanoušky, kterých se přišlo podívat téměř dvě stovky. Myslím, že od úvodního hvizdu jsme jim dělali radost předváděnou hrou, protože první poločas jsme měli jasně pod kontrolou. Jediný problém bylo proměňování jednoznačných šancí, které jsme si vypracovali. Do toho jsme neproměnili těsně před přestávkou pokutový kop, což bylo trestuhodné.

Nicméně taktika byla jednoznačná i do druhého poločasu. Hrát neustále aktivně a pokusit se protrhnout střelecké trápení, které nás od začátku doprovázelo. Bohužel musím přiznat, že se nám to moc nedařilo. Nejenže jsme opět nedokázali proměnit žádnou z vypracovaných příležitostí, ale navíc jsme polevili i v herní aktivitě. Pačejovu jsme tak dovolili dostat se více do hry, díky čemuž nás začali i častěji ohrožovat. Nastřelení dvou tyčí a neuznaná branka pro (jednoznačný) ofsajd hovoří za vše.

Troufám si tvrdit, že pro nás je tento zápas ztrátou bodu, protože v prvním poločase jsme měli proměnit alespoň polovinu tutovek a zbytek zápasu jsme mohli dohrát v klidnějším rozpoložení. Ve druhé půli se hra velmi vyrovnala a velké příležitosti ke vstřelení branky měla obě mužstva. Zápas díky tomu doputoval až k penaltovému rozstřelu. Nás může alespoň těšit, že v této činnosti jsme byli stoprocentní a zásluhou toho jsme získali bonusový bod.

Střelci PK:
Martin Výškrabka, Jirka Šmejkal, Karel Šmějkal, Petr Forst, Karel Forst

 

Sestava:

Vladimír Horáček,
Jaromír Iha (78 Tomáš Dufek), Petr Blažek, Jiří Šmejkal, Lukáš Výškrabka,
Tomáš Pergl (46 Kostja Knauer), Martin Výškrabka, Petr Forst, Karel Šmejkal,
Michael Džugan (76 Karel Forst), Milan Janeček (57 Kolja Hamor)

print Formát pro tisk

Komentáře rss

Přidat komentář >

Nebyly přidány žádné komentáře.