Kategorie: Ročník 2015/2016

Muži uhráli v posledním zápase podzimu pouze bod

14.11. 2015 SK Kdyně 1920 - TJ Sokol Mochtín 2:2 (1:1) PK 4:5

SK Kdyně 1920  - TJ Sokol Mochtín         2:2 (1:1) PK 4:5

V posledním utkání podzimu přivítali muži na domácím hřišti Mochtín. Z naší strany to bylo poněkud nešťastné, jelikož se nám nepodařilo zvládnout zápas, ve kterém jsme měli bodovat na plno a navíc jsme přišli o neporazitelnost v pokutových kopech.

Úvod zápasu se nám nepovedl a už po deseti minutách jsme prohrávali z trestného kopu soupeře. Začali jsme se více tlačit do zakončení a postupně jsme převzali kontrolu nad prvním poločasem. Vytvářeli jsme si dostatek šancí na srovnání výsledku, což se podařilo ve dvacáté minutě po rohovém kopu, kdy se prosadil Michael Džugan. I nadále jsme měli převahu se šancemi, které už jsme ale bohužel neproměnili. Mochtín se dobře bránil a vyrážel do protiútoků, které ale nebyly až na nějaké výjimky příliš nebezpečné.
Po průběhu prvního poločasu bylo jasné, že v tomto zápase máme velkou šanci na otočení výsledku a zisku plného počtu bodů. V úvodu druhého poločasu se to také podařilo a už v padesáté druhé minutě se opět prosadil Michael Džugan po nahrávce od Karla Šmejkala. Vše se zdálo dobře rozehrané a jediné co jsme měli udělat, bylo navýšení skóre. I přes vytvořené šance jsme to nepotvrdili a navíc jsme se nechali ukolébat průběžným výsledkem. Polevili jsme v aktivitě a dovolili soupeři dostat se zpět do zápasu. Ten nás potrestal v sedmdesáté minutě po jednom z protiútoků, který k naší smůle sehrál velice dobře. Bohužel to není poprvé, co máme převahu v zápase a nedokážeme to zužitkovat. Důsledek je darování bodů soupeřům, se kterými bychom měli být naopak stoprocentní. Další ztráta přišla v penaltovém rozstřelu. Kdyně držela poměrně dlouhou dobu v této disciplíně neporazitelnost, ale tentokrát nás zastavila tyč. Jak se říká „každá série jednou končí“.

Nicméně pokud budeme hodnotit podzim jako celek, tak si myslím, že můžeme být spokojeni. Byli sice zápasy, které jsme nezvládli, ale na druhou stranu jsme se dokázali proti silným soupeřům vyburcovat a připravit je o body. Je spousta věcí, které musíme zlepšit, ale pevně věřím, že poctivou prací v zimní přípravě se nám to podaří. Musím poděkovat celému kádru za jejich přístup v podzimní části soutěže, což se kladně podepsalo na průběžném postavení v tabulce. Poděkování samozřejmě zaslouží i všichni, kteří se o tým starají v zákulisí, protože i oni mají velkou zásluhu na našich výsledcích.

 

Sestava:

Vladimír Horáček,
Jaromír Iha, Petr Blažek, Jiří Šmejkal, Lukáš Výškrabka (88 Milan Janeček)
Kolja Hamor (70 Karel Forst), Michael Džugan, Martin Výškrabka, Tomáš Pergl
Rudolf Mathauser, Karel Šmejkal

Střídačka: Patrik Černý, Kostja Knauer, Tomáš Dufek, Martin Miklič

print Formát pro tisk

Komentáře rss

Přidat komentář >

Nebyly přidány žádné komentáře.