Kategorie: Ročník 2015/2016

Ani dobrý výkon nepomohl áčku k bodům

4. 6. 2016 TJ Sokol Křimice - SK Kdyně 1920 2:1 (1:0)

TJ Sokol Křimice - SK Kdyně 1920  2:1 (1:0)

Stále stejná písnička o neproměňování šancí charakterizovala tento zápas, stejně tak jako celé jaro. Kdyně nehrála vůbec špatně a troufám si tvrdit, že měla šedesát procent zápasu převahu. Jenomže co je to platné, když z velkého množství šancí ve hře a také ze spousty standardních situací jsme se prosadili pouze jednou. O naší střelecké nemohoucnosti vypovídá i fakt o nastřelení dvou tyčí a neproměněné penaltě, která by vyrovnala skóre zápasu. První poločas byl hodně vyrovnaný a z obou stran se začalo dost opatrně. Kdyně postupně získávala převahu a vytvářela si šance. Soupeř začal hrát především na protiútoky a po jednom takovém se mu podařilo před koncem poločasu skórovat. Bohužel náš brankář se do té doby příliš nezapotil.

Druhý poločas se dost podobal tomu prvnímu. Kdyně se tlačila do branky Křimic, ale nebyla schopná se prosadit. Myslím, že všemu scházelo více přímočarosti, jednoduchosti a především přesnosti v zakončení. V padesáté druhé minutě se nám vydařila jedna z mnoha standardek.  Milan Janeček centroval míč na zadní tyč, Tomáš Pergl ho vrátil před branku a Kolja Hamor už střílel vlastně do odkryté brány. Bohužel tři minuty na to jsme opět propadli při protiútoku Křimic a rázem bylo vše při starém. Oceňuji, že se kluci nepoložili a chtěli zápas otočit. Největší šanci na vyrovnání jsme dostali v podobě pokutového kopu. K jeho provedení byl určen Karel Forst, který je schopný se devětkrát z deseti prosadit. Bohužel tato penalta byla zřejmě ta desátá. Podle výsledku je jasné, že vyrovnat se nám už nepodařilo.
Fotbal je o výsledcích a pokud nebudeme dávat góly, nemůžeme vyhrávat. Jaro je sice totálně zpackané, ale zbývají ještě dva zápasy a doufám, že se nám podaří napravit mizernou reputaci.

 

 

Sestava:

Vladimír Horáček,
Jaromír Iha, Karel Forst, Petr Forst (46 Josef Koutník), Lukáš Výškrabka (79 Martin Miklič)
Kolja Hamor (88 Kostja Knauer), Milan Janeček, Martin Výškrabka, Michael Džugan, Karel Šmejkal
Tomáš Pergl

Střídačka:

print Formát pro tisk

Komentáře rss

Přidat komentář >

Nebyly přidány žádné komentáře.